Livyo

over

LIVYO

Veel bedrijven binnen de facilitaire markt voorzien voornamelijk single services en géén geïntegreerde services. Daaruit is uiteindelijk het idee rondom LIVYO ontstaan.

Onze klanten zoeken naar een duurzame partner die hun over de volle breedte kan ontzorgen en die transparant en innovatief is.

Onze VISIE

LIVYO wil op een vernieuwende manier een toonaangevende positie innemen op de facilitaire markt. Wij bouwen daarbij aan een organisatie die gericht is op het creëren, realiseren en beheren van kantooromgevingen, en dit alles op een duurzame wijze. Via slimme meetsystemen monitoren wij de performance op het gebied van efficiënt ruimtegebruik, duurzaamheid en klantbeleving (zowel op kantoor als thuis) en werken aan de voortdurende verbetering daarvan.

In de meest ultieme situatie dragen wij daarbij zorg voor gemak door integraal werkplekbeheer: alles in één hand. Vanuit een diepgaande kennis en expertise bieden wij werkplezier voor medewerkers en daarbij ontzorgen wij uw organisatie.

Onze missie

LIVYO is een resultaatgerichte partner die zorg draagt voor integraal werkplekbeheer en een aangename werkomgeving.

Een omgeving waarin gebruikers van kantoren zich thuis voelen en zich optimaal kunnen inzetten. Via slimme meetsystemen monitoren wij de performance op het gebied van efficiënt ruimtegebruik, duurzaamheid en klantbeleving (zowel op kantoor als thuis) en werken aan de voortdurende verbetering daarvan. ‘Haal meer uit uw kantooromgeving’. Dat is waar het bij LIVYO om draait.

Wij zorgen samen voor een betere performance binnen uw ‘workplace’