Livyo

Wat houdt duurzaamheid voor ons in?

Één van de onderdelen die in de barometer gemeten wordt, is de duurzaamheid van de werkomgeving. Denk hierbij aan het gebruik van schoonmaakproducten, de sanitaire verbruiksartikelen, het omgaan met afval en recyclage… 

Aangezien elke klantsituatie anders is en het begrip ‘duurzaamheid’ heel breed kan worden opgevat, stellen wij deze checklist op maat van de klant samen. Dit stelt ons in staat om heel precies onze focus te richten op de door de klant gewenste aspecten binnen het onderzoek.

Hoe gaan wij te werk?

De verschillende ruimten binnen een gebouw dragen stuk voor stuk bij aan de mate van duurzaamheid en de ecologische voetafdruk van een bedrijf. Bij schoonmaak kan de ecologische voetafdruk bijvoorbeeld verlaagd worden door gebruik te maken van ecologische producten en materialen (Europees Ecolabel en cradle 2 cradle certificaat).  
Bij kitchenettes en sanitaire ruimtes wordt dan weer voornamelijk naar de verbruiksartikelen gekeken.  
 
Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de brede waaier die duurzaamheid is, waarbij onze op maat samen te stellen checklist bewust de focus legt op de meest voor de hand liggende aspecten binnen duurzaamheid.

Wilt u te weten komen hoe uw bedrijf hierin scoort?

Samen met het efficiënt ruimtegebruik van de werkomgeving en het belevingsonderzoek komen wij via onze LIVYO Workplace Barometer tot een brede werkplekanalyse met bijhorende verbetermogelijkheden die de klant in staat stelt om beter én duurzamer om te gaan met zijn werkomgeving.

Weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met het LIVYO team.